Online Marketing - SEO - SEA - Google Analytics - Wordpress

SEO Specialist inhuren (Freelance)

Paul Verboven-small-comprWil je een (freelance) SEO Specialist inhuren?

Als SEO Specialist werk ik ook vaak op locatie van de klant. Bij opdrachten vanaf 6 uur SEO per week kunnen we een frequentie afspreken waarbij ik vanaf jouw locatie werk.

Extra informatie Paul Verboven

Rocketeer Internet Marketing is in 2011 gestart door Paul Verboven en je kan mij inschakelen voor al je websites en internet marketing.

Het is voor bedrijven noodzakelijk om zichtbaar te zijn op internet en dit geldt ook voor kleinere bedrijven. Veel ondernemers beginnen met een website of webshop om ook via internet gevonden te worden. De concurrentie is echter ook op het internet groot en het vergt veel tijd de website ook echt vindbaar te maken. De meeste van deze tijd zit in het in uitzoeken van de juiste manier van werken. Hier zag ik de kans om mijn kennis over te brengen en zo samen de vindbaarheid te verbeteren.

Ik ben afgestudeerd aan de Avans Hogeschool te ‘s-Hertogenbosch in de richting Commerciële Economie. Hierna heb ik kennis opgedaan bij verschillende bedrijven met betrekking tot SEO vanuit Rocketeer Internet Marketing. Daarnaast heb ik een hele goede leerschool gehad bij Tribal Internet Marketing (later Riff) als SEO consultant. Hier ben ik vooral bezig met grotere klanten en projecten en de afwisseling met mijn eigen werkzaamheden beviel mij erg goed! Dit heb ik daarna in eenzelfde constructie ook gedaan bij Centagon B2B marketing en inmiddels werk ik bij diverse bedrijven op locatie als SEO specialist / Online Marketeer.

Kijk ook eens bij mijn referenties of op LinkedIn.

Gecertificeerd in Google Analytics:
analytics-qualified-individual-newfont