SEO Specialist Den Bosch - Google Analytics Expert - Google Adwords - Online Marketing - Wordpress

Over Mij

Paul Verboven-small-comprRocketeer Internet Marketing is in 2011 gestart door Paul Verboven en u kunt mij inschakelen voor al uw websites en internet marketing. Samen met een SEA specialist, designer, tekstschrijver en een webbouwer kan ik de volledige internet marketing uitvoeren voor bedrijven.

Het is voor bedrijven noodzakelijk om zichtbaar te zijn op internet en dit geldt ook voor kleinere bedrijven. Veel ondernemers beginnen met een website of webshop om ook via internet gevonden te worden. De concurrentie is echter ook op het internet groot en het vergt veel tijd de website ook echt vindbaar te maken. De meeste van deze tijd zit in het in uitzoeken van de juiste manier van werken. Hier zag ik de kans om mijn kennis over te brengen en zo samen de vindbaarheid te verbeteren.

Ik ben afgestuurd aan de Avans Hogeschool te ‘s-Hertogenbosch in de richting Commerciële Economie. Hierna heb ik kennis opgedaan bij verschillende bedrijven met betrekking tot SEO vanuit Rocketeer Internet Marketing. Daarnaast ben ik ook werkzaam bij Tribal Internet Marketing als SEO consultant. Hier ben ik vooral bezig met grotere klanten en projecten en de afwisseling met mijn eigen werkzaamheden bevalt mij erg goed!

Gecertificeerd in Google Analytics:
analytics-qualified-individual-newfont